Condicions generals de la Botiga

Enviaments

Totes les comandes es podràn recollir a Cerdanyola del Vallès, en un punt de trobada pactat a travès del correu electrònic.
Les comandes es processen els dilluns i dijous i s’envien per missatgeria certificada. Rebrà un correu de confirmació quan la seva comanda hagi estat enviada.

Despeses d’enviament
Enviament Península 72h (certificat): 5€
Enviament Balears 72h (certificat): 5€
Enviament estàndard Unió Europa: 15 €*

*Per fer enviaments a fora de l’Unió Europea, posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic:  info@penyacerdanyola.cat

Devolucions i reclamacions
Per canvis o devolucions contacta amb nosaltres per correu electrònic a info@penyacerdanyola.cat

No es canviarà cap producte manipulat pel client més enllà de la seva mera comprovació o si han passat més de 14 dies naturals des de la recepció de la comanda, segons el certificat d’entrega de l’empresa de transports. 

En la descripció del producte hi ha la Guia de talles. Si el canvi es deu al fet que la mida no li va bé, ja que les mesures estan indicades a la web, les despeses de l’enviament de tornada i el nou enviament van a càrrec seu. Si el canvi és per un error nostre o per algun defecte en el producte, nosaltres assumim totes les despeses.

En el cas dels paquets que es perdin pel camí, totes les reclamacions s’han d’enviar sempre abans que es compleixin 1 mes després de la data de lliurament estimada. Intentarem resoldre la incidència amb l’empresa de transports.