Condicions de la botiga online

Mètodes de pagament

Els mètodes de pagament amb els quals podràs adquirir els nostres productes són els següents:

– Pagament segur amb targeta: Pagament amb targeta amb totes les garanties de seguretat de la plataforma Stripe.

– Paypal: Utilitza una de les plataformes més conegudes i segures del mercat.

– Pagament en efectiu: Podràs pagar en efectiu nomès en aquelles comandes que es recullin de forma presencial a Cal Pintxo (c/ Sant Ramon 154, Cerdanyola del Vallès) o els dies de partit a Can Xarau (avisant prèviament).


Enviaments

Les comandes generalment s’envien, dins dels 2 a 4 dies laborables posteriors a la recepció de la comanda, per missatgeria certificada. Rebrà un correu de confirmació quan la seva comanda hagi estat enviada.

Durant els mesos de desembre i gener les empreses de transport tenen molta càrrega de treball i els terminis de lliurament es poden allargar una mica, et recomanem que facis les comandes amb previsió.

Despeses d’enviament
Enviament Península Ibèrica 72h (certificat): 5€
Enviament Balears i Canàries 72h (certificat): 5€
Enviament estàndard Unió Europa: 15 €*

*Per fer enviaments a fora de l’Unió Europea, posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: info@penyacerdanyola.cat

Devolucions i reclamacions
Per canvis o devolucions contacta amb nosaltres per correu electrònic a info@penyacerdanyola.cat

No es canviarà cap producte manipulat pel client més enllà de la seva mera comprovació o si han passat més de 14 dies naturals des de la recepció de la comanda, segons el certificat d’entrega de l’empresa de transports. 

En el cas dels paquets que es perdin pel camí, totes les reclamacions s’han d’enviar sempre abans que es compleixin 1 mes després de la data de lliurament estimada. Intentarem resoldre la incidència amb l’empresa de transports.